fbpx

Ezzel a 3 profi géppel A-tól Z-ig kitakarítjuk az ipari létesítményeket

Az alábbi, kissé rendhagyó cikkünkben 3 olyan, professzionális gépet mutatunk be, amelyekkel tökéletesen tisztává varázsoljuk megbízóink üzleti helyiségeit.

ipari takarító gépek

Ha a te cégednél is található "Vigyázat! Csúszásveszély!" tábla, akkor nyugodtan szögre akaszthatod őket. A Miles Cleaning által használt gépek ugyanis teljes tisztaságot, és szárazságot hagynak maguk után.


Az alábbi, kissé rendhagyó cikkünkben 3 olyan, professzionális gépet mutatunk be, amelyekkel tökéletesen tisztává varázsoljuk az üzleti helyiségedet.


Legyen szó akár:

●     irodáról,

●     iskoláról,

●     ipari csarnokról,

●     sportcsarnokról,

●     vagy raktári épületről – a Miles Cleaning profi gépei – és persze a professzionális szakemberi gárdánk – segít rendben tartani.


Nem könnyű választani…

Mielőtt belevágnánk a gépek bemutatásába, a transzparencia jegyében beengedünk a kulisszák mögé.


Nem volt egyszerű ugyanis kiválasztani azt, hogy melyik gyártó termékeit válasszuk. Számunkra fontos volt, hogy könnyen kezelhető, halk, ugyanakkor gyors takarítógépekkel bővítsük a gépparkunkat, ugyanakkor olyan ipari eszközre volt szükség, ami igazán jól bírja a gyűrődést.

Végül a Nilfisk, illetve a Kärcher mellett tettük le a voksunkat – hiszen ezek a cégek nagy múltúak, professzionálisak – és a termékeik az összes fent említett szempontnak megfeleltek.


Miután ezt a nehéz kérdést tisztáztuk, elkezdődött hát a gépparkunk bővítése az új "jövevényekkel":


1) Egy Nilfisk SC401 43 B Full pkg készülékkel

2) Továbbá egy Nilfisk FM400 egytárcsás súrolóval

3) Illetve egy Nilfisk N BU500 polírozógéppel


De mit is tudnak ezek a készülékek?


#1 Nilfisk szívó/súroló önjáró padlótisztító gép

Ahogy feljebb is írtuk, nagyon fontos szempont volt, hogy egy halk padlótisztító készüléket találjunk, hiszen több megrendelőnk is iroda tisztítására kért fel minket, ahol napközben dolgoznak a kollégák.


Ugyanakkor meg kellett felelnie magasabb elvárásoknak is – hiszen egy gyors padlótiszítóra volt szükségünk, amivel óránként akár 1000 négyzetméteres felületet is meg lehet tisztítani.


A Nilfisk szívó-súroló, önjáró padlótisztítója óránként akár 1200-1500 négyzetméter tisztítására is alkalmas. Ráadásul nem csak gyors, hanem takarítás után egy tiszta, és csúszásmentes munkaterületet is kapunk.


A működése leegyszerűsítve úgy zajlik, hogy a gép elején lévő kefe felsúrolja a padlót, ehhez pedig a gép automatikusan tisztítószert adagol.


Ráadásul ez a tisztítószer-adagoló nagyon pontos, szinte deciliterre ki tudja mérni, hogy egy-egy területhez mennyi szerre van szükség. Mivel számunkra fontos a fenntartható működés, és a minél kevesebb pazarlás – ez egy igencsak nagy pluszpont volt a gép kiválasztása során.


A takarításhoz szükséges vizet pedig hátulról szívja fel. A működése egyébként nagyon egyszerű, nem szükséges hozzá külön képzést elvégezni. Elég csak felpattanni, majd a OneTouch gomb segítségével elindítani.


4 órát takaríthatunk vele egyetlen feltöltéssel, és a tartályt is ráérünk mindössze 100 percenként tölteni. 4 óra alatt így egy 6000 nm-es területet is ki tudunk takarítani.


Hova ajánlott?

Főleg ipari területekre alkalmas, például műgyanta felületekre, betonra, OSB padlóra. Kiválóan alkalmas a kórházi-, iskolai padlók, bevásárlóközpontok, sportcsarnokok padlóinak tisztítására, vagy többezer nm-es területekre.


#2 Nilfisk egytárcsás súroló

Az egytárcsás súrolót szintén professzionális felhasználásra gyártották, így akár napi 8-10 órát is képesek egyhuzamban működni. Ezzel együtt viszont – egytárcsás súrológép lévén – könnyen irányítható. Azonban érdemes figyelmesen használni, hiszen nagyon gyorsan forog – percenként 375-öt fordul.


Ezenkívül található rajta tisztítószer és vízadagolás funkció is.

egytárcsás súrológép

#3 Nilfisk polírozógép


A Nilfisk polírozóját keményebb felületekhez – például márvány polírozásához, illetve panelfelújításhoz használjuk.


Érdemes vele vigyázni, hiszen percenként 1500-at fordul. (Ezt egyébként már én is megtapasztaltam: amikor a tárcsa bekapta a kábelt, még Kimi Raikönnenhez hasonlító reflexeim sem segítettek, hogy elkaphassam.)


Viszont ennek a gyors forgásnak köszönhetően lekoptatja a felső felületet, így felfrissíti az anyagot.


Ahogy a fenti példa is mutatja, ennek használatához már szükséges némi szaktudás. Mivel nagyon gyors, ezért ha túl sokáig tartjuk egy helyen, akkor valósággal megégeti a felületet.


Ha érdekel az ipari takarítás, illetve padlótisztítás szolgáltatásunk, vedd fel velünk a kapcsolatot és írj bátran – ahogy láthatod, mindenhez megvannak a legjobb eszközeink.

További kérdése van vagy kíváncsi árainkra? Kérjen felvilágosítást munkatársunktól itt!

Hívjon most