fbpx

5 ok, amiért érdemes takarítócéget foglalkoztatni az ipari szektorbanFőleg nagyobb, alkalmi takarítási projektek esetében merülhet fel a kérdés, hogy miért is érdemes takarítószolgálatot alkalmazni.


Habár érdemes minden megoldási lehetőséget megvizsgálni egy ilyen döntésnél, cikkünkben most azt járjuk körbe, milyen előnyök származnak abból, ha ezeket a projekteket profi csapatra bízzuk.

 

1) Szakképzett csapattal dolgozunk

Takarítószolgálatok esetében kiemelten fontos a kollégák szakmai képzése, ennek szinten tartása, hiszen a megfelelő tisztítószer- és felületismeret nélkül sajnos bele lehet futni olyan hibákba, amit csak nagy energiaráfordítással lehet kijavítani.


Egy alkalmi projekt esetében ennek különösen nagy szerepe van, hiszen általában előfordulnak olyan makacs szennyeződések, amit csak speciális módszerekkel lehet megfelelően eltávolítani.


Ha profi csapattal dolgozunk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy egy mindenre felkészült brigáddal a maximális tisztaságot fogjuk tudni elérni.

 

2) Megfelelő gépparkkal rendelkezünk

A megfelelően képzett csapat mellett a rendelkezésre álló tisztítógépek megléte is nagyon fontos. A legtöbb cég nem rendelkezik olyan speciális gépekkel, amelyekkel megvalósulhat a valóban mindenre kiterjedő tisztítás, hiszen például a magas belmagasságú terek takarításához szükség van egy olyan szerkezetre, amivel el lehet érni a plafont.


Mi az ilyen feladatokat ollós emelőnkkel oldjuk meg általában, mert akár 12 méteres belmagasságig is elérhetünk a segítségével. Mivel ezeknek a gépeknek a beszerzése és fenntartása nem kis összeg, ezért a legtöbben, ha szükségük van rá, kölcsönöznek egyet, aminek a díja aztán beépül a takarítási költségbe.

 

3) Sokévnyi tapasztalat van a hátunk mögött

Takarítószolgálat megbízásakor biztosak lehetünk benne, hogy legyen szó bármilyen munkáról, tudnak majd mihez nyúlni, tudni fogják, hogy mit kell csinálni.

Ha a projekt közben ne adj isten’ nem várt probléma merül fel, jó, ha tapasztalt kezek is vannak a közelben. Ipari takarítással foglalkozó cégeknek pedig akad ebből, arról nem is beszélve, hogy sokszor a probléma megelőzésében is nagyobb rutinnal rendelkeznek.

 

4) Számonkérhetőek és elszámoltathatóak vagyunk

Ha egy takarítási projektet a rendes munkavállalókkal szeretnénk elvégeztetni, fel kell készülnünk arra, hogy ez nagyban kihat majd a munkamoráljukra. Így tehát érdemes mérlegelni, hogy a megspórolt takarítási költség hosszútávon nem fog-e többe kerülni.


Rendszeres, mindennapi takarításnál pedig gyakran előfordul, hogy a személyzet idővel elveszíti motivációját, romlik a teljesítménye. Nehezebben tudják őket számonkérni, mert néhány esetben egymásra fogják a felrótt hibákat.


Ebben az esetben vagy érdemes a belső szervezeti felosztást megvizsgálni, és újra felállítani az ellenőrzési folyamatokat, vagy érdemes egy külsős céget megbízni, akit szerződés köt az elvégzett munka minőségével kapcsolatban.

 

5) Felelősségbiztosítással rendelkezünk

A legtöbb takarítószolgálat rendelkezik felelősségbiztosítással, ami garantálja a megbízó számára az elvégzett munka minőségét. Azonban aki nem rendelkezik ilyennel, azok megbízása rizikós a megrendelők számára.

 

+1 Időt és pénzt spórolhat meg a segítségünkkel

Mindezekből következik, hogy professzionális takarítócég megbízásával kiküszöbölhetjük a szakmaiatlanságból, és a megfelelő eszközök hiányából adódó hibákat, időt spórolhatunk a csapat tapasztalata miatt, illetve kisebb költségkeretből végezhetjük el a projektet, ha nem kell eszközök bérlésével törődnünk.

A Miles Cleaningnél mi megfelelünk a fent leírt szempontoknak, megbízóink elégedettségéről referenciáink is tanúbizonyságot tudnak tenni. Ha szeretnéd profi csapatra bízni a takarítást, keress meg minket!

 


További kérdése van vagy kíváncsi árainkra? Kérjen felvilágosítást munkatársunktól itt!

Hívjon most