fbpx

Átadás előtti nagytakarítás a BUMET Debreceni gyárában!

A szakképzett munka eredménye kifizetődött, hiszen makulátlan tisztaságban és rendben adhatta át a DeWa Zrt. megbízójának a projektet.

Köszönjük a belénk fektetett bizalmat!

A lemezalkatrészek gyártásával, fejlesztésével és szerelésével foglalkozó BUMET magyarországi gyára hasznos részleggel bővült. 2001-ben létrejött debreceni üzemükben, állami támogatásból a fémfelületek kezeléséhez szükséges technológiájukat fejlesztik. Ennek makulátlan átadásához járult hozzá a Miles Cleaning Nonprofit Kft.

A hollandiai központú cég debreceni gyárában több mint 150-en dolgoznak. A vállalat jelenléte a helyiek megfelelő szakképesítésének megszerzésére is pozitív hatással van, hiszen a Debreceni Egyetem mérnökképzését is támogatják. Éppen ezért a vállalat fejlesztése nem csak technológiai, de helyi érdek is.

A DeWa Zrt. megbízása

A több, mint félmilliárd forintos beruházással egy új festőüzemet alakítottak ki a debreceni gyáron belül, melynek kivitelezését a DeWa Zrt. biztosította. A kivitelező cég jóvoltából a Miles Cleaning Nonprofit Kft. is kivette a részét ennek a fantasztikus cégnek a fejlődéséből. Az elkészült festőüzem nagytakarításával a DeWa Zrt. cégünket bízta meg.

Átadás előtti nagytakarítás


Az óriási terek és speciális felületek hatékony tisztítása érdekében számtalan nagy teljesítményű gépet vetettünk be. A több napon át tartó takarítási folyamat keretén belül teljes területen és magasságban függő és vízszintes felületek, szendvicspanelek és tartószerkezetek portalanítását végeztük. E mellett nagy teljesítményű porszívózást, padló tisztítást eszközöltünk és műgyanta tisztítást végeztünk egytárcsás súrolóval.

A szakképzett munka eredménye kifizetődött, hiszen makulátlan tisztaságban és rendben adhatta át a DeWa Zrt. megbízójának a projektet. Köszönjük a belénk fektetett bizalmukat!


További kérdése van vagy kíváncsi árainkra? Kérjen felvilágosítást munkatársunktól itt!

Hívjon most