fbpx

Bemutatkozik a

Tornado ACS

tisztítógép!

A Tornado ACS tisztítógép a környezetbarát takarítás forradalmian új eszköze. 100%-ban ECO tisztítást és helyreállítást tesz lehetővé.

Tökéletesen, felületi károk nélkül tünteti el a Graffitit

Több hasznos funkcióval is rendelkezik, melyek közöl kiemelkedő a graffiti eltávolítása. A graffitik nemcsak esztétikai, de minőségi és értékbeli problémát is okoznak. Csökkentik egy közösség általános gazdasági szintjét, a környék színvonalát ezért eltávolítása gyors és szakszerű segítséget igényel.

A hagyományos graffiti eltávolítási technikák egyszerre drágák és nem biztonságosak, mert mérgező vegyszerekkel dolgoznak. Ez környezeti és egészségügyi károkat is okoz. A Tornado ACS tisztítógép makulátlanul és biztonságos módszerekkel tünteti el a falfirkát fa, beton, vakolat, kő, csempe, műanyag és fém anyagokról. A tisztítófej légmentesen illeszkedik a felületre, így csak az adott területet érinti. Vegyszerek nélkül, tisztító granulátumokkal végzi el a takarítást.

A graffiti mellett füst és tűz okozta elszíneződéseket, a penész maradékokat is gond nélkül eltüntethetünk vele. A gép olyan nagy teljesítményű felszerelés, aminek birtokában egy takarító cég sikeresen és könnyedén helyreállíthat építkezés után maradt hibákat és szennyeződéseket.

Mi is ezt választottuk


Mi a Miles Cleaning Nonprofit Kft.-nél éppen ezért alkalmazzuk a Tornado ACS tisztítógépet. Hatékony, ugyanakkor környezetbarát megoldást nyújt ügyfeleink építkezés utáni takarításánál, ipari takarítások és graffiti eltávolítás során. Nemcsak a környezetet, de a munkavállalók egészségét is kiemelten tudjuk óvni ezzel a módszerrel, közben megőrizve a tisztítandó felület állapotát.


Akár penész, füst, tűz, graffiti okozta felületi károk eltüntetését, akár egy teljes gyár tisztítását bízza ránk, biztos lehet benne, hogy a Tornado ACS gépet használva, tökéletes végeredményt fog kapni.


Hívjon most