fbpx
Nagyon sok kérdést kapunk azzal kapcsolatban, hogy mennyibe kerül a takarítás a Miles Cleaningnél. Erre a kérdésre csak úgy tudunk válaszolni, ha körbejárunk minden részletet.
Mivel úgy látjuk, hogy ez a kérdés rendszeresen felmerül a(z) (leendő) ügyfelek részéről, a cikkben most tiszta vizet öntünk a pohárba.
ipari takarító gépek
Kissé rendhagyó cikkünkben 3 professzionális gépet mutatunk be, amelyekkel tökéletesen tisztává varázsoljuk az üzleti helyiségedet.
Újranyitás előtti takarítás Karcagon
A 2 éve bezárt karcagi műanyagfeldolgozó üzemet, a benne található gépeket és az irodai részleget tette ragyogóvá csapatunk az újranyitás előtt.
Régen furcsa látványt nyújtott, ha egy-egy családi ház tetején napelemmel találkoztunk. Azonban ma már egyre többen választják ezt a zöld megoldást, ráadásul nem csak a lakosság, hanem a vállalati szereplők is.
Elsőre talán sokan nem is gondolnak rá, de már a felújítás alatt is érdemes gondoskodni arról, hogy a munkaterület tiszta legyen. Mindezek persze rengeteg munkával és idővel járnak, amik – megfelelő technikai eszközök hiányában – ráadásul sokkal tovább is tartanak. Épp ezért sokan kiszervezik a takarítási munkákat különböző takarítócégeknek.
ipari takarítógép
A nagyobb csarnokokban, raktárakban rendszeresen problémát okoz, hogy miképp és hogyan ápoljuk a padlót. Mi, a Miles Cleaningnél azt valljuk, hogy ha alaposan (és rendszeresen) kitakarítjuk a helyiséget, akkor szignifikánsan csökken a következő alkalmakkor keletkező kosz mennyisége. (Nem is beszélve a szó szoros értelemben vett “jobb munkahelyi légkörről”.)
Miles Cleaninf tulajdonosok
A velünk készített bemutató interjúban elmeséltük, milyen értékek mentén haladunk, mik a céljaink és milyen értéket tudunk teremteni megbízóinknak.
Hívjon most