fbpx
Újranyitás előtti takarítás Karcagon
A 2 éve bezárt karcagi műanyagfeldolgozó üzemet, a benne található gépeket és az irodai részleget tette ragyogóvá csapatunk az újranyitás előtt.
Régen furcsa látványt nyújtott, ha egy-egy családi ház tetején napelemmel találkoztunk. Azonban ma már egyre többen választják ezt a zöld megoldást, ráadásul nem csak a lakosság, hanem a vállalati szereplők is.
Elsőre talán sokan nem is gondolnak rá, de már a felújítás alatt is érdemes gondoskodni arról, hogy a munkaterület tiszta legyen. Mindezek persze rengeteg munkával és idővel járnak, amik – megfelelő technikai eszközök hiányában – ráadásul sokkal tovább is tartanak. Épp ezért sokan kiszervezik a takarítási munkákat különböző takarítócégeknek.
ipari takarítógép
A nagyobb csarnokokban, raktárakban rendszeresen problémát okoz, hogy miképp és hogyan ápoljuk a padlót. Mi, a Miles Cleaningnél azt valljuk, hogy ha alaposan (és rendszeresen) kitakarítjuk a helyiséget, akkor szignifikánsan csökken a következő alkalmakkor keletkező kosz mennyisége. (Nem is beszélve a szó szoros értelemben vett “jobb munkahelyi légkörről”.)
Miles Cleaninf tulajdonosok
A velünk készített bemutató interjúban elmeséltük, milyen értékek mentén haladunk, mik a céljaink és milyen értéket tudunk teremteni megbízóinknak.
Nemcsak a háztartások, de a cégek, irodák esetében is jellemző, hogy leginkább a tavaszi időszakban végzik el a szükséges “nagytakarítást”. Pedig a téli hónapokban is fokozottan ügyelni kell arra, hogy elvégezzük az általános tisztításokat, hiszen – például a száraz levegőben szálló por, és az allergének – ilyenkor is nagy problémát jelentenek.
Egy gondosan kitakarított iroda inspiratív környezetet jelent az ott dolgozók számára. Ezért is különösen fontos, hogy tisztán és rendezetten hagyjuk magunk mögött a helyiséget.
A Tornado ACS tisztítógép a környezetbarát takarítás forradalmian új eszköze. 100%-ban ECO tisztítást és helyreállítást tesz lehetővé.
Hívjon most