fbpx
Nemcsak a háztartások, de a cégek, irodák esetében is jellemző, hogy leginkább a tavaszi időszakban végzik el a szükséges “nagytakarítást”. Pedig a téli hónapokban is fokozottan ügyelni kell arra, hogy elvégezzük az általános tisztításokat, hiszen – például a száraz levegőben szálló por, és az allergének – ilyenkor is nagy problémát jelentenek.
Egy gondosan kitakarított iroda inspiratív környezetet jelent az ott dolgozók számára. Ezért is különösen fontos, hogy tisztán és rendezetten hagyjuk magunk mögött a helyiséget.
A Tornado ACS tisztítógép a környezetbarát takarítás forradalmian új eszköze. 100%-ban ECO tisztítást és helyreállítást tesz lehetővé.
A több, mint félmilliárd forintos beruházással egy új festőüzemet alakítottak ki a debreceni gyáron belül, melynek kivitelezését a DeWa Zrt. biztosította. A kivitelező cég jóvoltából a Miles Cleaning Nonprofit Kft. is kivette a részét ennek a fantasztikus cégnek a fejlődéséből.
Közérzetünket és hangulatunkat nagyban befolyásolhatja fizikai környezetünk, azaz a körülöttünk lévő világ. A komfortos munkakörnyezet számos, igen fontos ergonómiai szemponttól függ. Ilyen a használati tárgyak milyensége, az iroda kialakítása, a szociális környezet a körülöttünk lévő színek és berendezési tárgyak és természetesen ezek elrendezése és tisztasága.
Az elmúlt években elképesztő ütemben lett népszerű a környezettudatosság. Szerencsére egyre több cég és egyre több magánszemély látja be, hogy világunk törékeny. Helyes tetteink és választásaink lehetnek az egyre nagyobb ütemben melegedő klíma egyetlen megakadályozó tényezői.
Hívjon most