fbpx

Fertőtlenítő takarítási szolgáltatás

Fertőtlenítő szolgáltatásunk során Backtackleen Ultramistet használva szabadítjuk meg a helyiséget, felületeket a kórokozóktól.

Azoknak ajánljuk, akik természetes anyagokat használva szeretnének biztosra menni, hogy minden felület és zug makulátlanul tiszta lesz.

A Bactakleen Ultramist a világ első gyógynövényalapú antibakteriális hatású koncentrátuma, amelyet egy ködöt képző berendezés által tud a leghatékonyabban eljutni a beltér teljes felületére.

HASZNÁLATA VESZÉLYTELEN,

GYORS, KÖRNYEZETKÍMÉLŐ.

NEM OKOZ KELLEMETLEN

SZAGOT, NEM RAGAD.

HOGYAN ALKALMAZZUK?

A berendezés az Ultramistet nagyon finom részecskékké porlasztja, amelyek maguktól akár órákig is lebeghetnek a levegőben. Annak érdekében, hogy minden kis cseppecske valamely tárgy felületére kerüljön és ott kifejtse antibakteriális hatását légmozgást idézünk elő. A köd mozgásba jön és a cseppek a tárgyakkal érintkezve megtapadnak azok felületén. A cseppeket alkotó növényi hatóanyag percek alatt elpusztítja a jelenlévő baktériumokat, miközben egy több hónapig aktív antibakteriális réteget hoz létre. A kezelt felülettel későbbiekben érintkező baktériumok szintén elpusztulnak a hatásidő alatt, így a környezet folyamatosan baktériummentes lesz. Továbbá ez a forradalmian új kezelés 2-3 hónapig aktív antibakteriális réteget képez a köd által érintett felületeken.

A kezelés ideje a tér nagyságától függ.

A szükséges mennyiségű antibakteriális növényi koncentrátum bevitele percek alatt megtörténik. Belső légmozgás erősségétől függően a helyiségekben 1-2 óra.

Az eljárás nem veszélyes, az anyag emberre, állatra, növényekre nem ártalmas. Nem kell a virágokat, kis kedvenceket eltávolítani a helységből.

SGS, TÜV, KERMI vizsgálatokkal és tanúsítványokkal bizonyítottan elpusztítja a baktériumok és spórák 99,9%-át.

KÖZLEKEDÉS

OKTATÁS

SZOCIÁLIS LÉTESÍTMÉNY

SPORTLÉTESÍTMÉNY

GYERMEKGONDOZÁS

HOL ALKALMAZHATÓ?

VENDÉGLÁTÁS

BABAVÁRÁS

MUNKAHELY

ZÁRT VAGY NYITOTT IRODA

SZÉPSÉGIPAR

ÜZEMEK, GYÁRAK

Légkondicionálók belső csatornáinak, érinthető felületeinek fertőtlenítése az egészséges környezet kialakítása és megóvása érdekében annak céljából, hogy a dolgozók, ügyfelek, partnerek, vendégek ne legyenek kitéve a zárt téri körbe fertőzés veszélyének.

További kérdése van vagy kíváncsi árainkra? Kérjen felvilágosítást munkatársunktól itt!

Hívjon most