fbpx

Környezettudatos szemlélet a takarításban!

Fenntarthatóság

Környezettudatosság

Költséghatékonyság

Az elmúlt években elképesztő ütemben lett népszerű a környezettudatosság. Szerencsére egyre több cég és egyre több magánszemély látja be, hogy világunk törékeny. Helyes tetteink és választásaink lehetnek az egyre nagyobb ütemben melegedő klíma egyetlen megakadályozó tényezői. Fontos a tudatosság és mi tudjuk, hogy bár sok kicsi sokra megy, de az olyan ipari takarítással foglalkozó cégek, mint mi, igazán nagy szerepet töltenek be a természet megóvásában.

Ezért is lett a Miles Cleaning Nonprofit Kft. egyik alap filozófiája a környezettudatos szemlélet követése.

Lebomló csomagolás és gyógynövény alapú koncentrátumok


Ma már irdatlan mennyiségű hatékonyabbnál-hatékonyabb tisztítószer van forgalomban. Antibakteriális takarítás, gyors és egyszerű folteltávolítás, cseppmentes felülettisztítás, fertőtlenítés… és még sorolhatnánk a többé kevésbé beváltott ígéreteket. Tudjuk, hogy bár nem mindenkinek fontos, hogy mindezt környezetbarát módon, a természetet legkevésbé szennyező anyagokkal érje el, de gondoljunk önmagunkra! Ugye Önnek is fontos, hogy irodája a dolgozók és a saját egészségének károsítása nélkül ragyogjon?


A legtöbb ipari takarítószer, úgy mint a háztartásokban használt társaik, rengeteg méreganyagot tartalmaznak, melyek rövid vagy hosszútávon megbosszulják magukat.


A mai elvárásoknak megfelelően, cégünk takarítás során, ahol lehet, környezetbarát technológiát, lebomló csomagolású takarítószereket és gyógynövény alapú koncentrátumokat használ. Ezek nem veszélyesek a környezetre, embertársaink, gyermekeink és háziállataink egészségére sem.


Mi így ötvözzük a hatékonyságot, a gyorsaságot és a felelősségteljes anyagválasztást! Akár iroda, gyárépület, raktár vagy autó flotta takarítás szolgáltatásunkat választja, biztos lehet benne, hogy ezzel a felelősségteljes hozzáállással fogjuk kezelni az Ön megbízását is! Így bátran vehet mély levegőt az általunk hagyott tiszta, üde környezetben!

Otthoni takarítás


Ha Önnek is fontos, hogy ne csak munkakörnyezete, de otthona is egészségesen tiszta legyen. Az alábbi tanácsainkat megfogadva teremtheti meg!


Használjon természetes alapanyagokat takarítás során, mint az ecet, citrom, szódabikarbóna, bórax vagy étolaj. Bármilyen otthoni teendőről is legyen szó, ezek hatékonyan távolítják el a zsírt, a vízkövet és a szappanlerakódásokat is egyaránt.


Az ecetet és citromot minden esetben vízzel érdemes hígítani. A friss illat kedvéért illóolajokat is csepegtethet a koncentrátumokba. Bútorápoláshoz használja a citromlé és az étolaj keverékét.

Számos praktikus ötletet olvashat a témában a divany.hu oldalán.

További kérdése van vagy kíváncsi árainkra? Kérjen felvilágosítást munkatársunktól itt!

Hívjon most