fbpx

Padlózat takarítás: alapvető tisztaság

A padlózat különleges felület. Általában a leginkább igénybevett terület a cégek és az intézmények telephelyén, ugyanakkor egyben a leglátványosabb is. Tehát, ha koszos, elhasználódott, kopott, akkor az az első szempillantásra szemet szúr. Ezért kell külön odafigyelni a padlózat megfelelő takarítására.

Padlózattakarítási szolgáltatásunkat olyan vállalatoknak, üzemeknek, irodáknak ajánljuk, ahol fontos a rugalmas és halk munkavégzés. Speciális gépeinknek köszönhetően akár nap közben is tudunk dolgozni, hiszen ez nem fogja zavarni a munkavállalókat. Takarítógépeink minőségiek és újak, ez nemcsak az eredményre garancia, hanem a munka gyors és precíz elvégzésére is.

Minden padlózat más, ezért a helyi adottságokat figyelembe véve kezdjük a padlófelületek, csempék, nagyobb területű falfelületek tisztítását. A padlózat megóvását és az élettartam növekedését mindenkor szem előtt tartjuk, ehhez mérten választjuk ki a megfelelő berendezést és tisztítószert. Hatványozottan igaz ez a különlegesen igénybevett felületeknél, mint amilyen a padlózat is.

3 dolog, amit szem előtt

tartunk a padlózat takarításnál:

  1. Megfelelő berendezés vagy takarító eszköz
  2. Hatásos tisztítószer
  3. Állagmegóvás
padlotakaritas
padlotakaritas
padlotakaritas

További kérdése van vagy kíváncsi árainkra? Kérjen felvilágosítást munkatársunktól itt!

Hívjon most