fbpx

Tiszta, rendezett

munkakörnyezet, aktívabb hatékonyabb munka!

Közérzetünket és hangulatunkat nagyban befolyásolhatja fizikai környezetünk, azaz a körülöttünk lévő világ.

A komfortos munkakörnyezet számos, igen fontos ergonómiai szemponttól függ. Ilyen a használati tárgyak milyensége, az iroda kialakítása, a szociális környezet a körülöttünk lévő színek és berendezési tárgyak és természetesen ezek elrendezése és tisztasága. Egy jó cégvezetőnek éppen ezért nagyon fontos figyelnie nemcsak arra, hogy a munkához szükséges technikai feltételek megfelelőek legyenek, hanem arra is, hogy ez milyen környezetben történik meg. A munkatársak hogyan és milyen közel helyezkednek el egymáshoz, mennyire zsúfolt az iroda és természetesen, milyen rendezett és tiszta az egész munkahely.

Irodai takarítás

A rendszerben történő gondolkodás elengedhetetlen feltétele a rendezett környezet, ami motivál és inspirál arra, hogy a kezünkből kiadott munka is alapos legyen. Minél ápoltabb és tisztább egy iroda, a dolgozók annál inkább megbecsülik és szeretik a helyet, ahol napjaik legnagyobb részét töltik. A barátságos hangulatot természetesen számos kreatív ötlettel kialakíthatjuk, mégis mindennek az alapja a tisztaság.

Ha egy szoba koszos és rendezetlen, az ott dolgozókon is eluralkodik a rendszertelenség, hiszen nem találják a dolgaikat, nincs mindennek kijelölt helye, a szemetes csurig, a fehér berendezési tárgyak sárgulnak, szürkülnek a portól és a piszoktól. Egy darabig még tartható ez az állapot, de idővel gyorsabban elhasználódik minden, amit alapos tisztítással, karbantartással hosszú évekig szinte újként lehetne használni.

Ha rendszeres iroda takarítási szolgáltatást választ, Önnek biztosan nem lesz több gondja azzal, hogyan tehetne meg mindent azért, hogy alkalmazottjai a lehető egy színvonalasabb munkahelyen dolgozhassanak.

Folyamatosan igényes, illatos és egészséges környezet várja őket. Nem kell többet szenvedniük a porallergia vagy egyéb allergia okozta panaszoktól. Antibakteriális, természetes készítményekkel, modern technológiával dolgozunk, így garantálni tudjuk, hogy minden irodában lévő használati tárgyat 100%-os anyagmegóvással tisztítunk, így védjük, ezzel kitolva elhasználódásának idejét is.

Motiváló színek, berendezési tárgyak


A tisztaság mellett fontos a modern és családias légkör megteremtése is. Megfelelő színárnyalatok választásával olyan környezetet lehet kialakítani, amelyben egyszerre lehet maximalizálni a hatékonyságot, minimalizálni a fáradságot, fásultságot, valamint ösztönözni a dolgozók közötti együttműködést és a kreativitást.


A meleg színárnyalatok – mint a piros, sárga és narancs színek – energiával töltik fel, fényesebbé és vidámabbá varázsolják az irodát. Fokozzák a munkakedvet és ösztönzőleg hatnak. Ugyanakkor könnyen frusztrálttá és ingerültté tesznek.

A hideg színek– mint a kék és a lila különböző árnyalatai – nyugodt és derűs légkört alakítanak ki, éberen tartják a tudatot, ösztönzőleg hatnak, de hideg, barátságtalan érzetet is kelthetnek.


A zöld színek ellazítják az embert, biztonságos, nyugodt légkört teremtenek.

A felsorolt árnyalatokat érdemes fehérrel kombinálni, sok-sok növénnyel és kényelmi berendezési tárggyal színesíteni.


További kérdése van vagy kíváncsi árainkra? Kérjen felvilágosítást munkatársunktól itt!

Hívjon most