fbpx

Újranyitás

előtti takarítás Karcagon

A 2 éve bezárt karcagi műanyagfeldolgozó üzemet, a benne található gépeket és az irodai részleget tette ragyogóvá csapatunk az újranyitás előtt.

A karcagi gyárban a beérkező, újrahasznosítás előtt álló műanyagot először megtisztítják, majd granulátumot készítenek belőle, amit aztán új alapanyagként lehet hasznosítani.

A 4000 nm alapterületű üzemben tehát számos különféle tevékenység végzéséhez alkalmas gép helyezkedik el, amelyek mérete akár a 7 métert is eléri. Az üzem 4 csarnokra különül el, ehhez a területhez csatlakozik az irodai részleg, amelyet szintén csapatunk tisztított meg, mielőtt újból élet költözne a falak közé.

A hatalmas alapterülethez jelentős, 9 méteres belmagasság társul, a mennyezetet a bezárás évei alatt számottevő mennyiségű pókháló lepte el. A beérkező műanyag (pl. tusfürdős flakonok) tisztításához használt területen jelentős mértékű szennyeződés gyűlt össze, az épületben pedig néhány elhullott állatot is találtunk.

A magas mennyezetet, az oldalfalakat, valamint a nehezen megközelíthető, terebélyes műanyagfeldolgozó berendezéseket csapatunk speciális gépeink és ipari tisztítószerek segítségével volt csak képes tisztává varázsolni.

Különösen nagy hasznunkra volt Spacevac nevű 12m hosszú karbonszálas csőrendszerünk, amely hosszú csöveivel alkalmas arra, hogy az emelőgéppel nem megközelíthető helyeket is meg lehessen tisztítani a piszoktól.

Újranyitás előtti takarítás Karcagon

Az irodai részleget pedig alapos portalanításnak, kárpittisztításnak és üvegtisztításnak vetettük alá, amit fertőtlenítő kezelés követett: a felületeken lévő baktériumokat speciális tisztítószerekkel irtottuk ki, hogy a dolgozók a legbiztonságosabb körülmények közé érkezhessenek vissza.

A projektet előzetesen alaposan meg kellett szerveznünk, hiszen a tetőszerkezet tisztítása előtt nem kezdhettünk bele a többi feladatba. A tervezés meghozta gyümölcsét, hiszen a teljes projektet 13 nap alatt végeztük el, összesen 7 kolléga munkájának köszönhetően. A projektet szemétszedéssel zártuk, megtisztítva ezzel a területet a hulladéktól.

Élveztük, hogy bepillantást nyerhettünk a műanyagfeldolgozás folyamatába, és büszkék vagyunk a projekt elnyerésére, hiszen ezzel tudtuk bizonyítani, hogy bármilyen komplex projektet maximális színvonalon el tudunk vállalni. Ezúton is köszönjük megbízónknak a belénk fektetett bizalmat!


További kérdése van vagy kíváncsi árainkra? Kérjen felvilágosítást munkatársunktól itt!

Hívjon most